Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

09 Вересень 2022

Засідання Госпітальної ради Житомирщини

Наприкінці липня Президентом України було підписано закон, який запускає наступний етап медичної реформи, яким передбачено створення мережі із новим поділом на надкластерні, кластерні та загальні лікарні.

Сьогодні відбулося засідання Госпітальної ради Житомирщини, на якому було обговорено оновлений варіант перспективного планування мережі лікувальних закладів області. Як було наголошено на засіданні, це дасть можливість діючим закладам знайти своє місце в госпітальному окрузі з чітко визначеними функціями.

 У засіданні взяли участь заступник Міністра охорони здоров’я Олексій Яременко, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко спільно зі своїми заступниками, т.в.о. голови обласної ради Володимир Ширма, представники профільних структурних підрозділів ОВА.

До участі в засіданні також були запрошені голови районних військових адміністрацій, голови громад та керівники закладів охорони здоров’я області. Зокрема, взяли участь Андрушівський міський голова  Галина Білецька та директор КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради Віталій Годлевський.

Директором лікарні за сприяння керівництва громади вживаються заходи щодо включення КНП “Андрушівська міська лікарня” Андрушівської міської ради до переліку загальних лікарень госпітального округу Житомирської області.

Те, що Андрушівська міська лікарня довела свою спроможність повноцінно працювати в умовах пандемії коронавірусу та воєнного стану – це постійна кропітка робота як молодого, енергійного директора підприємства, колективу, так і всіх тих, хто допомагає закладу розвиватися та покращувати надання медичних послуг населенню. Адже підписання такої кількості пакетів послуг за укладеним договором із Національною службою здоров’я України за Програмою медичних гарантій – це і виконання певних вимог до кожної послуги: забезпечення лікарями-спеціалістами, відповідною апаратурою, обладнанням, стан приміщень, кваліфікація працівників, впровадження нових технологій та методів лікування і т.д. А це робота не трьох днів, це систематичне вкладення коштів в розвиток лікарні.

Наш медичний заклад надавав, надає та буде продовжувати надавати медичну допомогу та покращувати її якість та доступність населенню, за потреби, – не лише нашої громади.