Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Серпень 2022

НЕБО З ТИСЯЧЕЮ СОНЦЬ

– Як ти живеш?
– Напевно, добре.., — замислившись, відповіла я.

Літній спекотний вечір. Ніщо не нагадує про війну. Тихо. Піднімаєш голову. Зоряне небо! Воно зачаровую, манить у Всесвіт. Сяйво зірок не зігріває, але дає впевненість в тому, що «все буде добре».

Сама маленька планета і та, що відкрита, і та, що десь заховалась у космосі, і ще не настав час дізнатися про неї, побачити її блиск, може зачарувати, а можливо, і розчарувати,  тому що у кожного з нас своя зірка.

На зірці Земля люди коять лихо. Згарища, сльози, біль та страх – все це окутало нашу зірку, Україну, та долі українців.

А яка доля у солдатів-захисників?.. Це доля мучеників і праведників, мужніх і незламних людей, простих українців та українок, веселих і зворушливих, сумних і мрійливих, словом, – різних. Це люди, в яких є духовна основа: зв’язок з родиною, місцем, де ріс та дорослішав, де навчався простим речам. Кохати. Мріяти. Працювати.

Все, що стає рідним та близьким людині, без чого вона не уявляє свого життя – все це і є патріотизм, який «починається з любові до людини».

Український солдат у цій «непотрібній війні» з орками не просто воїн-захисник, воїн-патріот – це наш ГЕРОЙ, наш АНГЕЛ-ОХОРОНЕЦЬ, крила якому не підрізати ніколи і нікому!

На серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили в оточення.

На соняшникових полях, схожих на небо з тисячею сонць, унаслідок підступності росіян полягло 368 воїнів, 429 – отримали поранення, 17 – зникли безвісті, близько 200 потрапили в полон. Суцвіття соняха стало символом скорботи за загиблими на Донбасі вкраїнськими героями.

29 серпня в Україні встановлено Днем пам’яті захисників України.

Дорога українців до свободи та незалежності облямована соняшниками.

Непорушна наша віра в Бога, в ЗСУ,  в ПЕРЕМОГУ над рашистами!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!