Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Серпень 2022

«БО ХТО ЗА ЩО, А МИ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ…»

Історію пишуть чи переписують?..

Історія нашої держави – це історія життя людей, які творили історію України-Русі від перших великих князів до президентів незалежної України.

Різні часи, різні виклики: війни, революції, голодомор, холокост, «майдан»- це все наша історія, яку ми вивчаємо і шануємо.

31 рік Незалежності України, країни з тисячолітньою історією і майже такою ж історією боротьби за незалежність: козаки, гайдамаки, упівці, шістдесятники і дисиденти, майданівці, воїни сучасності – воїни ЗСУ.

Сьогодні, в День Незалежності України, пройшла урочиста церемонія покладання квітів  до пам`ятника Тарасові Шевченку, Гражди Пам’яті, Монумента Слави та пам`ятника загиблим  воїнам АТО. В сквері, на алеї Героїв, біля кожного портрета воїна, загиблого у війні з росією за Незалежність України, запалили свічку пам`яті, як символ  незламності наших захисників. Пам`ять героїв вшанували хвилиною мовчання.

Незалежність – це вже не мрія, а дійсність. Ми нікому нічого не доводимо. Ми – вільний народ, який сьогодні на полі бою відстоює своє право на життя та свободу. «Доки хоч на однім клапті української території пануватиме чужинець… доти усі покоління українців йтимуть на війну».

Щоб цього не сталось, воїни ЗСУ боронять наш дім, свої родини, відстоюють Незалежність держави, на жаль, і ціною власного життя.

Сьогодні міський голова Галина Білецька зустрілася з дітками воїнів, які загинули на війні: Глагодського Олега, Ройка Володимира, Яценка Олександра, Баріна Євгенія, Морозова Віталія, вручивши маленьким нащадкам героїв подарунки, які зібрали для них працівники держустанов.

Ці маленькі українці – діти героїв – будуть пишатися своїми батьками та ніколи не зрадять пам’ять про них, а матері «вироблять добру здатність дбати про душу», навчать любити свою рідну землю, а не навидіти чужу.

І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА