Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

03 Серпень 2022

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

02 серпня 2022 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради, основними завданнями якої є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

На засіданні комісії розглядалися питання визначення місця проживання малолітньої дитини, доцільності/недоцільності виселення сім’ї із соціального гуртожитку, виконання батьками обов’язків щодо виховання та утримання дітей. В ході розгляду питань приймалися до уваги забезпечення батьками належного догляду за дітьми, відносини в сім`ї, характеристики щодо ставлення батьків до виконання їх батьківських обов`язків.

Загалом комісією було розглянуто 7 питань. По кожному прийняті виважені, обґрунтовані рішення в інтересах дітей, та взяті на контроль до їх повного виконання.