Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Серпень 2022

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

«Citius, altius, forties» (швидше, вище, сильніше) – ці слова французького громадського діяча, педагога П’єра де Кубертена стали неофіційним девізом олімпійців.  «Forties» – «сила», але не тільки  сила фізична, але і моральна, це сила духу спортсменів, які своїм прикладом доводять, що в житті все можливо: піднятись на вершину «Олімпу», добігти до фінішу з найкращими результатами, відновитися після важкої травми і повернутися в професійний спорт.

У футбольному світі множаться приклади осудження російської агресії і підтримки України. Спортсмени нашої громади  теж не залишились осторонь. 30.07.2022 року на стадіоні «Колос» пройшов турнір по міні-футболу серед ветеранів, присвячений Дню Української Державності.

 Перше місце зайняла команда м.Андрушівка «Фортуна», друге – команда ФК с.м.т. Попільня, третє – команда «Цукровик» с.м.т. Червоне, четверте – команда «Спартак» с. Степок. Були визначені кращі гравці команд, ними стали:

  • Кириленко Олег – команда  ФК с.м.т. Попільня;
  • Калініченко Володимир – команда «Спартак»;
  • Басюк Микола – команда «Фортуна»;
  • Сусол Юрій – команда «Цукровик».

Команди та учасники турніру були нагороджені кубками Андрушівської Федерації Футболу та грамотами Андрушівської міської ради. Після цікавої та захоплюючої гри,  КЗПО «Будинок дитячої творчості» провів благодійний ярмарок. Кошти, зібрані гравцями команд та вболівальниками (9740 грн.), були передані на підтримку ЗСУ.

Не залишились байдужими і допомогли в проведенні турніру працівники будинку культури, які своїм співом надихнули спортсменів на гарну гру. Вихованці дитячої спортивної школи також були залучені до проведення футбольних змагань. Юні спортсмени не тільки допомагали, але і навчались професійній грі у ветеранів футболу.

 Міжнародний олімпійський комітет (МОК) на сесії у Токіо затвердив зміну тексту девізу Олімпійських ігор:  «Швидше, вище, сильніше – разом». Так, дійсно, разом до спортивних звершень і найголовніше РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ над ворогом.

СЛАВА УКРАЇНІ!  СЛАВА ЗСУ!