Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Липень 2022

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ ТА ДЕНЬ ХРЕЩЕННЯ КИЇВСЬКОЇ РУСІ-УКРАЇНИ

ШАНОВНА ГРОМАДО!

Сьогодні народ та держава вшановують пам’ять  видатного державотворця Святого рівноапостольного князя Володимира Великого та відзначає День Української Державності.

Землю створив Господь, розселив людей по різним територіям; держави заснували люди, які  хотіли бути незалежними, щасливими і мирними.

Трипільські міста, скіфські кургани, Запорізька Січ, українські революції – свідки нашої самоідентичності та державності, це символи християнської віри українців. Хрещення стало прийняттям України до родини європейських народів.

Ніхто і ніщо не завадить розвитку нашої православної, сучасної держави. Немає тієї сили у орків, щоб змусити українців спаплюжити віру християнську. Постріли гармат та ракет не зруйнують людської віри в добро та любов.

Гетьман України Пилип Орлик казав: «Хоч би які великі були москальські насильства, вони не дають москалям жодного законного права на Україну… Природним правом є визволятися від гноблення і трудитися аби повернути те, що несправедливістю та переважною силою було забрано».

Нехай Господь укріпляє нашу віру, береже та надає сил захисникам та захисницям!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

З повагою міський голова
Галина Білецька