Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Липень 2022

Засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради

Сьогодні , 22 липня 2022 року, відбулося  засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради. В засіданні взяли участь 30 членів виконкому. Було розглянуто  13 питань порядку  денного :

  1. Про виконання Закону України «Про звернення громадян» за ІІ квартал 2022 року по Андрушівській міській територіальній громаді.
  2. Про письмовий звіт про результати виконання бюджету Андрушівської міської територіальної громади за І півріччя 2022 року.
  3. Про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2022 рік.
  4. Про підготовку об`єктів соціально-культурної сфери Андрушівської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років.
  5. Про надання висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав гр. Валінкевич І.С. та гр. Сергійчука Т.С.
  6. Про припинення опіки над малолітніми Панчуком С.С., Панчуком А.М., Панчук В.М. та звільнення Дворської А.М. від виконання обов’язків опікуна.
  7. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень.
  8. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна.
  9. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна.
  10. Про взяття на соціальний квартирний облік та видачу ордера на заселення житлової площі.
  11. Про відмову у взятті на соціальний квартирний облік.
  12. Про затвердження штатного розпису Комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС».
  13. Про надання одноразової допомоги.

За результатами розгляду прийняті відповідні рішення виконавчого комітету міської ради, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті Андрушівської міської ради.