Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

05 Липень 2022

Патронатні сім’ї

Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками складних життєвих обставин.
Патронатним вихователем може бути громадянин України, який має досвід виховання дитини, відповідні житлові умови для надання послуг з догляду, виховання та реабілітації дитини у своєму помешканні. Термін перебування дитини в патронатній сім’ї становить від трьох до шести місяців. Патронатний вихователь отримує щомісячну оплату праці, офіційне працевлаштування та
страхові внески, виплати на дитину, яка перебуває під патронатом.
Жителів громади, які бажають стати патронатними вихователями, для отримання додаткової інформації запрошуємо до служби у справах дітей Андрушівської міської ради, за адресою: м. Андрушівка, пл. Т.Г.Шевченка, 1, каб. 47.