Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Червень 2022

Центр тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб

Російсько-українська війна змінила світ, змінила нас, відібрала у багатьох дім та рідних. Але ми тримаємось. І вистоїмо, бо поруч небайдужі люди та благодійні міжнародні організації з різних країн світу.

Враховуючи складну ситуацію з громадянами, які вимушено покинули свої домівки в зв’язку з бойовими діями, міська рада проявила ініціативу з облаштування центра тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб. Була подана заявка для участі в конкурсі для підтримки соціальних ініціатив.

За результатами відбору ми стали переможцями та отримали грантові кошти в сумі 200,0 тис.грн. Ці кошти будуть використані для придбання меблів у 9 відремонтованих кімнатах соціального гуртожитку по вул.Садова, 9 в м.Андрушівка. Вже отримано першу частину меблів.

Підтримку було надано в межах ініціативи «Shelter Ukraine», що впроваджується організаціями SiLab Ukraine, БО «Тепле місто» та БО «Вплив», Valores Foundation у співпраці з Razom For Ukraine. Мета проєкту – підтримка соціальних ініціатив, що вирішують гуманітарні проблеми цивільного населення в умовах війни.

#ShelterUkraineCampain #RazomForUkraine