Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Червень 2022

ЗАСІДАНЯ  22 СЕСІЇ АНДРУШІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

24 червня 2022 року відбулася 22 сесія восьмого скликання Андрушівської міської ради.

Було розглянуто 7 питань порядку денного:

  1. Про встановлення ставок місцевих податків та зборів на території населених пунктів Андрушівської міської територіальної громади.
  2. Про ліквідацію Малоп’ятигірської гімназії Андрушівської міської ради.
  3. Про затвердження Статуту Комунального підприємства Андрушівської міської ради «Комсервіс» у новій редакції.
  4. Про внесення змін до Положення про оренду майна Андрушівської міської територіальної громади затвердженого рішенням четвертої сесії Андрушівської міської ради №4 від 29.01.2021.
  5. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради за І квартал 2022 року.
  6. Про внесення змін до фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради на 2022 рік.
  7. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Андрушівської міської ради за І квартал 2022 року.

Усі питання порядку денного були обговорені на засіданнях профільних комісій. В обговоренні  питань крім депутатів  взяли участь директорка Малоп`ятигірської гімназії Колесницька Юлія, діловод села Мала П`ятигірка Маслюк Валентина. По всім питанням, які були винесені на розгляд депутатів, прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитись на офіційному сайті Андрушівської міської ради.