Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

21 Червень 2022

Конфлікт у Андрушівському ліцеї №2

Значного суспільного резонансу набув конфлікт між вчителем початкових класів Андрушівського ліцею №2 Рудюк Ларисою В’ячеславівною та директором цього освітнього закладу Пташник Валентиною Володимирівною.

Телеканалом СК1 був відзнятий сюжет з коментарями сторін конфлікту і який зараз активно обговорюється на сторінках соціальних мереж.

Конфлікт працівника Андрушівського ліцею №2 з її адміністрацією є внутрішнім і повинен вирішуватись всередині трудового колективу. Для вирішення цього конфлікту є профспілковий комітет, рада трудового колективу, суд.

Для того, щоб розібратися в цій ситуації, власником (Андрушівською міською радою), було ініційовано аудит Державної служби якості освіти у Житомирській області. Перевірка повинна була розпочатись 3 березня 2022 р. У зв’язку з воєнним станом аудит відкладено на невизначений термін.

Міська рада повторно звернулася до Державної служби якості освіти у Житомирській області щодо проведення аудиту ліцею №2.