Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

20 Червень 2022

Слухання щодо припинення діяльності шляхом ліквідації Малопятигірської гімназії

16 червня 2022 року за участі міського голови Галини Білецької відбулися слухання щодо припинення діяльності шляхом ліквідації Малопятигірської гімназії Бердичівського району Житомирської області. До відома, на території с. Мала Пятигірка проживає 7 дітей дошкільного віку.

Згідно прогнозованої мережі на 2022-2023 навчальний рік в Малоп`ятигірській гімназії має навчатися 21 учень. Слід зазначити, що вартість витрат на одного учня в рік складає 188475 грн., тоді як в Андрушівському ліцеї №1 – 32455 грн., Андрушівський ліцей № 2 – 26174 грн.

Постановою Кабінету Міністрів України № 6 від 14.01.2015 року визначено, за рахунок державної субвенції фінансування закладів середньої освіти кількість учнів у яких становить менше 25 осіб не здійснюється.

Оптимізація освітньої мережі спрямована на створення сприятливого середовища для здобуття освіти дітьми, забезпечення комфортних умов навчання.

В ході громадських слухань обговорено питання підвезення учнів до Городківського ліцею,подальшого працевлаштування педагогічних працівників та інше.