Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Червень 2022

День медичного працівника

Кожна людина з дитинства потребує захисту. Образ медика, в уяві багатьох людей, пов’язаний з надією на одужання і захистом від можливих захворювань.

Гіппократ говорив, що медицина – найблагородніше мистецтво. Лікарі –  це люди, які щасливі щастям інших. Вони вміють не тільки лікувати, а й допомагати, робити цей світ яскравим і радісним. Медичні працівники налаштовують організм людини на «мелодію» життя.

Напередодні Дня медичного працівника у Андрушівській міській лікарні відбулися заходи.

Урочистості з нагоди професійного свята розпочалися із привітання міського голови Галини Білецької, яка побажала, щоб «у лікарів не було ні краплі сумнівів у тому що вони майстри своєї справи і обов`язково впораються з будь-якими труднощами». Міський голова подякувала медикам за їх професіоналізм і рішучість, висловила впевненість в Перемозі нашого народу  в несправедливій, важкій війні з росією. «Якщо кажуть, що артилеристи – це боги війни, то військові медики – це, безумовно, янголи-охоронці. Ми вдячні тим, хто дарує радість одужання нашим захисникам і громадянам. Спасибі за професіоналізм і неперевершену працю!

Низький Вам уклін, люди в білих халатах!»

З найкращими побажаннями до працівників медичної галузі звернулися голова Бердичівської військової адміністрації Людмила Димидюк та голова Бердичівської районної ради Олександр Балянов, вручили нагороди.

Грамотами  народних депутатів України Богдана Кицака та Сергія Кузьміних нагороджено  медичних працівників.

З професійним святом привітали медиків директор КНП «Андрушівська міська лікарня» Віталій Годлевский та директорка КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Альона Балюк, вручили Почесні Грамоти  Департаменту охорони здоров`я Житомирської ОДА.

Згадали у цей день поіменно медичних працівників, що відійшли у засвіти. Хвилиною мовчання вшанували їх та усіх загиблих у російсько-українській війні.

Приємним сюрпризом для присутніх став виступ працівників міського будинку культури, які подарували незабутні емоції та святковий настрій.

Дуже символічно, що в той час, коли говорили слова подяки і нагороджували медичний персонал, лікарка – гінеколог Вікторія Олександрівна Дорощук не змогла бути присутньою на урочистостях. В цей час вона виконувала свої обов`язки медика. Народжувалось нове життя…

Україна відроджувалась , відроджується і буде відроджуватись!