Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

07 Червень 2022

Свято останнього дзвоника

7 червня у всіх закладах освіти громади мало відбутися Свято останнього дзвоника.

Діти мали прийти на святкову лінійку, отримати грамоти за успіхи в навчанні, попрощатися зі школою, хтось на час літніх канікул, а хтось назавжди. В цей день ми мали б радіти зустрічі один з одним на шкільному святі, набажати дітям чудових слів, але в умовах воєнного стану вітаємо їх за допомогою інтернету. 

Це, без перебільшення, був складний навчальний рік для дітей, вчителів та батьків, адже майже весь рік діти провели на дистанційному навчанні. Спочатку через коронавірус, потім війна. Останні 3 місяці стоять «мовчки» закриті класи та ігрові кімнати в садочках, пустіють шкільні подвір’я та гойдалки. Значна кількість дітей нашої громади зустрічає цей день за межами області або за кордоном. 

Маю велику надію, що у вересні діти підуть до садочків та шкіл. А випускники зможуть спокійно обрати навчальний заклад, у тому числі і в містах-героях, які сьогодні відновлюються від руйнувань, або тимчасово окуповані рашистами.

Вітаю всіх із закінченням цього нелегкого навчального року. Бажаю миру нашій Україні, щасливого дитинства, шкільних років та чудових літніх канікул – дітям, терпіння і віри всім дорослим аби пережити ці складні часи.

З надією та найкращими побажаннями, міський голова Галина БІЛЕЦЬКА