Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

12 Травень 2022

Звернення до жителів громади

Шановні жителі громади.

Просимо віднестися до даного прохання з розумінням. У нас склалася складна ситуація з розподілом природного газу споживачам через великі суми заборгованості за газ і його доставку.

Тільки абоненти нашої громади заборгували за газ близько 3 міліонів гривень . І це тільки те що вони повинні були сплатити. А вже потрібно вносити платежі і в травні.

Через це газопостачальній компанії зменшують об’єми поставки газу.

В деяких населених пунктах тиски вже мінімальні.

Тому просимо всіх боржників бути відповідальними і розрахуватися за газ та його доставку. Ми розуміємо, що в країні  війна, що багато хто втратив роботу або працює на не повну ставку. Але разом з тим ми продовжуємо отримувати послуги газопостачання вчасно і в повному обсязі. Тому щоб це продовжувалось і надалі ми повинні підтримувати газопостачальників та вчасно і в повному обсязі сплачувати за надані послуги.

Що дуже цікаво, що найбільші суми у людей в яких є заробітки та певний рівень достатку.

Якщо не зможуть зібрати кошти за надані послуги то некомфортно буде і тим які розраховуються вчасно.

Надіємось на порозуміння.

Андрушівська міська рада