Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Травень 2022

Шановні ветерани та жителі територіальної громади

83 роки тому через змову нацистського і радянського режимів розпочалася Друга світова війна. Жорстока і кривава війна забрала життя понад 50 мільонів людей. Країни антигітлерівської коаліції віддали всі сили і можливості, щоб вибороти мир. Значний внесок в перемогу над нацизмом зробили і українці , проявляючи неймовірні відвагу , рішучість, стійкість.

Ми в неоплатному боргу перед синами і доньками, які у жорстоких битвах виборювали свободу, захищали рідну українську землю від ворогів. Низько вклоняємося всім, хто ціною власного життя, проявляючи нечуваний героїзм, сміливість та відвагу, врятував світ від нацистського поневолення. Це спільна перемога десятків країн і народів. І ми категорично проти намагань рф привласнити перемогу над нацизмом виключно собі.

 8 травня разом з Європою і світом ми відзначаємо День пам’яті та примирення і вшановуємо мужність та відданість всіх хто здобув перемогу над нацизмом у Другій світовій війні.

Сьогодні мир в Європі знову під загрозою. Проти України здійснюється військова агресія. І ми знову змушені відстоювати нашу незалежність і європейські цінності. Титанічна битва нашого народу за перемогу триває. Ми не маємо права програти і не програємо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного сусіда-злочинця. Міць наших Збройних Сил є запорукою існування держави, вільного життя кожного з нас.

Щиро дякую та вклоняюся до землі кожному хто боронив нашу землю в ті не легкі часи від нацистів, хто боронить сьогодні від рашистів. Міцного здоров’я, сили, витримки, благополуччя та мирного неба.

Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям!

Все буде Україна !

Слава Україні! Героям Слава !             

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА