Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Квітень 2022

Гуманітарна допомога для внутрішньо переміщених осіб

Сьогодні народний депутат України Богдан Кицак та депутат обласної ради Людмила Кицак доставили до нашої громади гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб,  які вимішені були залишити  рідні домівки через  війну, розв’язану російським агресором.

Також у рамках поїздки депутати зустрілися із міським головою Галиною Білецькою, керівником Центру надання адміністративних послуг  Ольгою Кондратюк, в.о. начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я Наталією Скрицькою та обговорили проблеми, які на даний час існують у громаді щодо постановки на облік внутрішньо переміщених осіб, отримання державної допомоги, налагодження співпраці із відділенням №1 м. Андрушівка УПСЗН  Бердичівської РВА, продовження терміну реєстрації внутрішньо переміщених осіб та інше.