Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

29 Березень 2022

Пам’яті колеги…

Як грозові хмари раптом вкривають небо, так сумні звістки приходять тоді, коли, здавалося б, нічого не віщувало лиха… До горя неможливо підготуватися, неможливо знайти слова, щоб загоїти пекучу рану вічної розлуки з дорогою людиною для рідних, друзів, знайомих… Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця.

Андрушівська міська рада та її виконавчий  комітет висловлюють щирі співчуття родині з приводу передчасної смерті турботливого сина, гарного чоловіка, люблячого батька та дідуся, ШПАКІВСЬКОГО Валерія Броніславовича.

Все своє життя Валерій Броніславович посвятив вихованню підростаючого покоління, розвитку територіальної громади. Тринадцять років очолював один з кращих навчальних закладів району – Андрушівську ЗОШ №1. Чотири скликання обирався депутатом районної ради, з яких: одне скликання депутати довірили йому посаду голови районної ради та два скликання – посаду заступника. 

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини, проте світлі спогади про неї завжди будуть сильнішими за смерть… Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай світла пам’ять про Валерія Броніславовича назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій.