Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

09 Березень 2022

Звернення до мешканців громади, які ТИМЧАСОВО проживають на її території

УВАГА!

Шановні мешканці Андрушівської громади, які ТИМЧАСОВО проживають на території громади!

З метою прогнозування забезпечення жителів нашої громади в подальшому товарами першої необхідності та необхідними продуктами харчування, першочерговими медикаментами та створення їх необхідного резерву, а також об’єктивного розподілу гуманітарної допомоги, особливо дитячого харчування та засобів гігієни ПРОСИМО, тих хто тимчасово проживає у СЕЛАХ громади, звернутись до СТАРОСТ для надання інформації про кількість тимчасових жителів та вікові категорії дітей.

Тих жителів, які тимчасово проживають у місті АНДРУШІВКА, надати дану інформацію до КУ “Центр надання соціальних послуг” за адресою: м.Андрушівка, вул. Зазулінського, 5.

Також там можна отримати довідку для отримання гуманітарної допомоги. При зверненні мати при собі документи, що посвідчують особу та свідоцтва про народження дітей.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА