Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Лютий 2022

Звернення Андрушівського міського голови

Шановні жителі Андрушівської громади !

Триває четвертий день війни !

Повідомляю Вас про те, що ситуація в Андрушівській міській громаді спокійна та контрольована !!!

Сьогодні у міській лікарні з 10 години ранку більше 100 жителів нашої громади долучилися до добровільного безоплатного донорства.

Ці чотири доби показали, що наша Андрушівська громада відбулась, жителі громади згуртувались та об’єднались, кожен у міру своїх можливостей долучається до перемоги над агресором.

Для нашої спільної безпеки, на території нашої громади влаштовані блокпости, про правила проїзду яких ми повідомляли неодноразово та дуже просимо всіх водіїв їх дотримуватись, бути ввічливими та толерантними один до одного.

На території громади виконує свій обов’язок військовий підрозділ збройних сил України – рота охорони,  яка несе службу по охороні стратегічно важливих об’єктів у Андрушівській громаді та території громади в цілому.  

Забезпечення триразовим харчуванням військовослужбовців роти охорони взяла на себе Андрушівська міська рада, яка збирає продукти харчування від підприємців та жителів громади, постійно контактує із командиром роти охорони щодо потреб військовослужбовців для ефективного виконання ними своїх обов’язків.

Станом на сьогодні рота охорони повністю забезпечена продуктами харчування орієнтовно на 4 (чотири) доби.

При виникненні подальшої потреби у продуктах харчування та їх переліку ми будемо звертатись саме через офіційний сайт міської ради та офіційну фейсбук сторінку “Андрушівська міська рада”.

Також для матеріального забезпечення роти охорони просимо небайдужих перераховувати кошти на рахунок ГО Спілка учасників АТО та ООС, волонтерів та громадських активістів (ГО СВАРГО) додається.

По селах громади діє громадське формування з охорони громадського порядку “АНДРУШІВСЬКА   ВАРТА”.

На території громади запроваджено комендантську годину з 18:00 до 6:00. Перебування у цей час на вулицях населених пунктів дозволено при пред’явленні перепустки та документів, що посвідчують особу.

Прохання до всіх жителів Андрушівської громади та осіб, які тимчасово перебувають на території громади, без гострої потреби не перебувати на вулиці у темний час доби, вчасно повертатися  додому.

Щоденно у нашій громаді з’являється неправдива інформація (фейки) про те, що на території громади бачили диверсантів. Повідомляю Вас офіційно, що до сьогоднішнього  дня, на щастя, всі ці чутки не підтвердились. Ще раз наголошую, ситуація спокійна та контрольована.

Продовольча безпека жителів Андрушівської громади у безпеці. Основні продукти харчування присутні у наших магазинах.

Дякуємо Вам що не панікуєте та зберігаєте спокій!  

Андрушівська міська рада працює у режимі 24\7, контактні телефони 04136-9-49-04, 04136-9-49-46.

Слідкуйте за офіційною інформацією, вірте в українських захисників.

Слава Україні!!!