Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Лютий 2022

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно до Постанови КМУ «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» №926 від 01.09.2021р. та рішення Андрушівської  міської ради «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Андрушівської міської територіальної громади» від 01.10.2021року №4, Андрушівська міська рада  повідомляє, що розпочато громадські обговорення щодо формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Андрушівської територіальної громади. З даним завданням можна ознайомитись на офіційному сайті громади https://andrushivka.info/.

Даний документ створюється з метою  забезпечення сталого розвитку територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних  інтересів та з урахуванням концепції інтегрованого розвитку території територіальної громади (за наявності), передбачає узгоджене прийняття рішень щодо цілісного (комплексного) просторового розвитку населених пунктів як єдиної системи розселення і території за їх межами.  

Строк реєстрації пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення або внесення змін до комплексного плану, генерального плану населеного пункту- протягом 25 робочих днів від дати публікації відповідного повідомлення.

Останній день реєстрації пропозицій фізичних та юридичних осіб  до розроблення або внесення змін до комплексного плану, генерального плану- не пізніше ніж за п1ять робочих днів до проведення громадських обговорень з формування завдання  на розроблення комплексного плану.

Пропозиції приймаються з 26 лютого 2022 року по 22 березня 2022 року включно на ім’я міського голови (Білецька Г.І.) в електронному вигляді на електронну адресу mis_rada@meta.ua або у паперовому вигляді за адресою: м. Андрушівка, площа Т.Г. Шевченка, 1, каб.22