Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Лютий 2022

Відбулася 18, позачергова, сесія Андрушівської міської ради восьмого скликання.

18 лютого 2022 року відповідно до розпорядження міського голови Галини БІЛЕЦЬКОЇ  відбулася 18 позачергова сесія Андрушівської міської ради восьмого скликання. Причиною її скликання стало зростання напруги через можливе посилення агресії з боку Росії. Тож на розгляд депутатів було запропоновано питання «Про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2022 рік», яким депутати спрямували кошти в сумі 100,0 тис.грн. навиконання «Програми надання матеріально-технічної допомоги Житомирському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки і військовим частинам Сил територіальної оборони Збройних сил України на 2021-2023 роки».

Дане питання попередньо розглянуто на засіданні постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.) та одноголосно підтримане членами комісії.

Міський голова подякувала депутатам міської ради за прийняття виваженого рішення.