Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

05 Лютий 2022

Семінар для безробітних

Фахівці Андрушівської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості та КУ «Центру надання соціальних послуг Андрушівської міської ради» сьогодні, 4 лютого, провели спільний семінар для безробітних, що перебувають на обліку в службі зайнятості, на тему: «Патронат над дитиною як нова форма офіційного працевлаштування».

Фахівець Центру надання соціальних послуг Андрушівської міської ради Анна Ціпцюра поінформувала безробітних про можливість патронатного виховання дітей як альтернативи працевлаштування. Учасники семінару отримали інформацію про нову комплексну соціальну послугу – патронат над дитиною, що дає змогу якнайкраще врахувати інтереси дитини, яка залишилася без батьківського піклування, гарантувати їй сприятливе сімейне оточення, підтримати сім’ю на ранніх етапах кризи. Присутніх також ознайомлено: що таке патронат, патронатний вихователь, патронатна сім’я; хто може бути патронатним вихователем; який порядок створення патронатної сім’ї (проходження навчання кандидатів в патронатні вихователі, укладення договору про патронат над дитиною, оплата послуг зі здійснення патронату, тощо); обов’язки патронатного вихователя.

Якщо Ви бажаєте підтримати дитину та стати патронатним вихователем, звертайтеся до фахівців Центру надання соціальних послуг Андрушівської міської ради та служби у справах дітей Андрушівської міської ради.

Також детальну інформацію про патронат над дитиною можна отримати у адміністраторів центру зайнятості.