Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Січень 2022

Комісія з питань захисту прав дитини

27 січня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дітей при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради. Комісією розглянуто наступні питання: щодо сприяння створенню умов для безпечного освітнього простору та навчання учнів одного з класів Андрушівського ліцею № 2; захисту прав та інтересів учениці Андрушівського ліцею №2; про утримання і виховання дітей у сім’ях опікунів, піклувальників та виконання покладених на них обов’язків; про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають на обліку в службі в справах дітей Андрушівської міської ради.

За підсумками розгляду вказаних питань прийнято відповідні рішення. По окремих з них попереджено батьків про адміністративну відповідальність відповідно ч.1 ст.184 КУпАП та надано рекомендації щодо вирішення питань, які піднімались.