Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

26 Січень 2022

Засідання постійних комісій

25 січня 2022 року,  напередодні сесії міської ради відбулися засідання постійних  комісій міської ради.

Постійна комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.), заслухавши в.о.директора КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради Годлевського Віталія Володимировича та головного бухгалтера КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради Гончаренко Аліну Петрівну, внесла зміни до фінансових планів даних підприємств на 2022 рік.  

Комісія підтримала запропоновані директором КУ «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради» Нілою Василівною Подік зміни до структури та штатного розпису Комунальної установи та зміни до структури апарату міської ради та  її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради.

Про внесення змін до рішення Андрушівської міської ради восьмого скликання від 21.12.2021 №33  «Про бюджет Андрушівської міської територіальної громади на 2022 рік» проінформувала  начальник бюджетного відділу управління фінансів Андрушівської міської ради Оксана Йосипівна Постой.

Постійна комісія з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) розглянула програму придбання у комунальну власність Андрушівської міської територіальної громади об’єктів нерухомого майна на 2022-2025 роки та заслухала  інформацію начальника відділу комунальної власності,  містобудування та архітектури  Антона Олександровича Комінарця про внесення змін до рішення дванадцятої сесії  восьмого скликання Андрушівської міської ради від 01.10.2021 №4 «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Андрушівської міської територіальної громади» та Переліку Першого типу об’єктів комунального майна Андрушівської міської ради затвердженого рішенням Андрушівської міської ради №11 від 23 квітня 2021 року.

Було розглянуто 79 земельних питань, по кожному з яких прийнято виважене рішення.

Ольга Вікторівна Кондратюк – начальник відділу з питань надання адміністративних послуг міської ради ознайомила членів комісії зі змінами в переліку адміністративних послуг.

Про внесення змін до рішення Андрушівської міської ради, прийнятого на першій сесії восьмого скликання  02 грудня 2020 р. № 6 «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету міської ради»(зі змінами),  про зміну юридичної адреси Андрушівської міської ради, про закріплення депутата міської ради восьмого скликання за населеним    

пунктом проінформувала начальник відділу організаційно-кадрового забезпечення Галина Василівна Крушинська.

Головним спеціалістом з питань мобілізаційної роботи та цивільного захисту Сергієм Анатолійовичем Желєзняковим  були запропоновані та підтримані членами комісії зміни до комплексної Програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і територій Андрушівської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки.

Дана комісія  розглянула звернення до Верховної Ради України щодо необхідності прийняття законопроектів про підтримку молочної галузі країни  та до Президента України Володимира Зеленського, Верховної Ради України, Генерального прокурора України щодо припинення звинувачення опозиції та п’ятого Президента України Петра Порошенка.