Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Січень 2022

До уваги аптечних та стоматологічних установ м. Андрушівка, що мають можливість надавати послуги постраждалим громадянам внаслідок аварії на ЧАЕС!

Оголошується конкурс на визначення уповноважених аптечних установ для відпуску ліків за безплатними рецептами лікарів та лікувально-профілактичних закладів, які будуть здійснювати пільгове зубопротезування громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи у 2022 році.

Претенденти подають наступні документи:

  • заява на участь у конкурсі, що подається на бланку суб’єкта господарювання;
  • завірену печаткою суб’єкта господарювання копію ліцензії;
  • відомості про умови зберігання лікарських засобів;
  • відомості про кваліфікацію персоналу.

При відборі переможця конкурсу враховуються забезпечення вимог п.п.1, 2, 3 постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.08 № 955 «Про заходи щодо стабілізації цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення» (зі змінами).

Документи на участь у конкурсі приймаються впродовж 20 календарних днів з дня оголошення конкурсу за адресою: м. Андрушівка, пл. Т.Г. Шевченка, 1, відділ соціального захисту та охорони здоров’я Андрушівської міської ради, кабінет 29.