Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Січень 2022

Робоча зустріч по реалізації проекту “Реконструкція системи зовнішнього освітлення”

В рамках реалізації проекту «Реконструкція системи зовнішнього освітлення в м.Андрушівка Житомирської області», що фінансується за грантові кошти НЕФКО сьогодні відбулася чергова робоча зустріч з представниками проектної організації.

Головний інженер проекту Староселець Олексій та керівник проектного відділу Колесник Андрій повідомили, що виготовлення проектно-кошторисної документації знаходиться на завершальному етапі. Зауважили, що є декілька питань, які потребують узгодження з міською радою.

Заступник міського голови Володимир Горкун, керівник КП «Комсервіс» Сергій Ольхович та начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Михайло Ляшук надали свої пропозиції та доповнення до проектної документації.

Учасники зустрічі повторно здійснили об’їзд вулиць, на яких заплановано проведення робіт з монтажу вуличних світильників LED і кронштейнів, демонтаж з/б опор та встановлення нових, заміна існуючих мереж зовнішнього освітлення на СІП, улаштування контурів захисного заземлення і обмежувачів перенапруг, заміна шаф управління та інших робіт.