Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Січень 2022

Програма розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки

Андрушівською міською радою рішенням 16 сесії восьмого скликання затверджена Програма розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки.

Програма розроблена з метою створення умов для стабільної роботи закладів охорони здоров’я при здійсненні своєї діяльності; забезпечення своєчасні розрахунки закладів охорони здоров’я з бюджетами всіх рівнів; надання вчасної, якісної та безперебійної медичної допомоги населенню; забезпечення своєчасної та в повному обсязі виплати заробітної плати та нарахувань на неї; покращення показників укомплектованості лікарськими кадрами; підвищення престижу медичного працівника.

Одними із заходів Програми передбачено забезпечення житлом молодих спеціалістів; встановлення та виплата додаткової заохочувальної надбавки молодим лікарям; замовлення на навчання студентів контрактної форми навчання у вищих медичних навчальних закладах шляхом укладання контракту за рахунок коштів місцевого бюджету з подальшим працевлаштуванням до лікарняних закладів громади.