Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

12 Січень 2022

Нарада зі старостами та діловодами

12 січня 2022 року в залі засідань міської ради відбулася нарада керівництва та апарату Андрушівської міської ради з старостами та діловодами 9 старостинських округів громади.

Розпочала нараду міський голова Галина Білецька, яка окреслила основні напрямки роботи на 2022 рік, наголосила на необхідності працювати задля розвитку громади та надала відповідні доручення.

На робочу нараду було запрошено приватного нотаріуса Андрушівського нотаріального округу Андрія Чистякова, який надав роз’яснення по нотаріальних діях, що стосуються видачі, реєстрації довіреності та правильності складання заповіту.

Начальник відділу комунальної власності, містобудування та архітектури Антон Комінарець наголосив старостам на необхідності надання достовірної інформації про наявне безхазяйне майно в населених пунктах громади. Крім того, старост зобов’язано вжити всіх заходів для замовлення правовстановлюючої документації на будівлі колишніх сільських рад та земельні ділянки під ними.

Начальник відділу земельних відносин та екології Наталія Байбула розповіла присутнім, що відповідно до чинного законодавства використання землі в Україні є платним, отже це або земельний податок чи орендна плата. З метою недопущення втрат до міського бюджету необхідно провести взаємозвірки по платниках земельного податку.

Начальник загального відділу Марія Гриневич проінформувала, що відповідно до Плану державних статистичних спостережень на 2022 рік всі сільські, селищні та міські ради територіальних громад обов’язково подають до органів статистики наступні форми державних статистичних спостережень: №6- сільрада (річна) «Звіт про об’єкти погосподарського обліку»; №1 – житлофонд (річна). Також Марія Сергіївна надала роз’яснення щодо термінів та правильного подання звітності.

Керуючий справами виконавчого комітету Святослав Михайловський  розповів про порядок заповнення та термін подачі соціального паспорта.

Старости інформували про стан справ в окрузі, озвучили проблеми, які виникають у роботі. Спільно із керівництвом старости обговорили шляхи вирішення поточних питань.