Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

30 Грудень 2021

ДРУГЕ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ АНДРУШІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

29.12.2021р. відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Андрушівської міської територіальної громади на період до 2027 року.

На початку зустрічі начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Михайло Ляшук ознайомив присутніх зі змінами персонального складу робочої групи та з результатами соціологічного дослідження. Опитування було проведено серед жителів громади та представників бізнесу. Загальний результат дослідження буде враховано при розробленні стратегічних цілей і завдань нашої громади.

Друга частина засідання проводилася в форматі дискусійного обговорення щодо поточної ситуації в громаді, аналізу зовнішнього та внутрішнього середовища громади, визначення головних проблем, напрацювання SWOT-аналізу, визначення стратегічного бачення громади.

Всі учасники робочої групи активно включились в робочий процес, в результаті жвавого обговорення виникали нові ідеї, нові бачення, нові підходи до вирішення існуючих проблем.

Підсумком проведення засідання стало домашнє завдання учасникам щодо доопрацювання пропозицій стратегічного бачення та SWOT-аналізу для подальшого їх затвердження. Наступне засідання робочої групи планується провести у другій половині січня 2022 року, де буде представлена SWOT-матриця, порівняльні переваги, виклики та ризики, а також розпочнеться підготовка проекту структури стратегічних, операційних цілей та завдань Стратегії.