Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Грудень 2021

Шановні працівники архівних установ!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників архівних установ.

Важливість вашої роботи важко переоцінити. Саме ви є тими старанними, уважними людьми, які по крупинках, за усіма правилами збереження документу, накопичуєте для наших нащадків різну інформацію.

Архівні матеріали – це безцінне джерело інформації про минуле і сьогодення нашого краю, України, про життя людини, суспільства і держави, яке має унікальний вплив на формування національної свідомості наших громадян.

Дякую вам за турботу про нашу архівну спадщину. І нехай ця турбота виявляється не тільки у збереженні документів, але і в їхньому поширенні. Нехай кожен, хто хоче дослідити і вивчити  історію, має вашу підтримку. Цій роботі немає ціни, і ніхто не впорається з нею краще за вас.

Бажаю вам творчої енергії, вдалих пошуків, цікавих знахідок, нових успіхів у досягненні Вашої високої професійної мети. Міцного здоров’я, благополуччя, затишку і миру Вам та Вашим родинам.

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА