Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Грудень 2021

Про відшкодування збитків заподіяних бюджету говорили на засіданні комісії при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради

Комісія з визначення розміру збитків заподіяних власниками землі та землекористувачами продовжує свою роботу.

23 грудня 2021року відбулося чергове засідання комісії, на яке було запрошено жителів сіл Яроповичі, Мостове, Міньківці, Городище, а саме громадян Жеребчука Петра Васильовича (ПП «Яроповичі»), Волинець Лідію Андріївну (СФГ «Явір»), Биканова Валерія Петровича, які мають неоформлені об’єкти нерухомості, що перейшли громадянам згідно майнових паїв члена колективного сільськогосподарського підприємства (майновий сертифікат) та використовують земельні ділянки під об’єктами нерухомого майна на території вищезазначених населених пунктів без оформлення договорів оренди.

Биканов В.П., житель смт.Брусилів, не з’явився на засідання комісії.

Присутні суб’єкти господарювання надавали інформації про стан підготовки документів для оформлення договорів оренди земельних ділянок, причини та умови, які привели до незаконного користування земельними ділянками без сплати орендної плати.

Громадянам було надано термін для виготовлення технічної документації на земельні ділянки для подальшого подання відповідних заяв на  сесію міської ради з метою оформлення договорів оренди землі.

Також було укладено додатково договір соціального партнерства із ПП «Яроповичі».

Андрушівська міська рада закликає громадян та суб’єктів господарювання вчасно оформити правовстановлюючі документи на землю, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна, які належать громадянам та суб’єктам господарювання на праві приватної власності, та вчасно сплачувати відповідні платежі, адже від цього залежить функціонування дитячих садочків, шкіл, лікарні та інших установ бюджетної сфери.