Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Грудень 2021

Шановні працівники енергетичної галузі!

Вітаю вас із професійним святом – Днем енергетика!

Люди, які присвятили себе енергетиці – стійкі характером, мужні і віддані обраній професії. Від вашого професіоналізму та сумління залежить стабільна робота економіки та якість побуту наших громадян. Завдяки відданості професії і майстерності енергетикам вдається вирішувати багато проблем сьогоднішнього дня та з упевненістю дивитися в день завтрашній. Ваша професія пов’язана з постійним ризиком, часто несе особливу небезпеку, вимагає пильності, великих знань й високих професійних навичок.

Бажаю всім енергетикам громади та їх рідним міцного здоров’я, нескінченого добра і радості, родинного тепла і затишку, благополуччя, миру та спокою.  Нехай найнадійнішою опорою в житті залишаються сім’я, рідні та друзі, а світло і тепло завжди зігрівають Ваш дім!

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА