Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

21 Грудень 2021

З днем державної служби зайнятості України !

Шановний Степане Броніславовичу!

Андрушівська міська рада щиро вітає Вас та Ваш колектив з професійним святом – Днем державної служби зайнятості України !

Сьогодні державна служба зайнятості України займає відоме місце в реалізації політики зайнятості,вирішуючи задачі регулювання ринку праці та соціального захисту безробітних громадян.

Шановні працівники служби зайнятості! З нагоди Вашого професійного свята прийміть щирі вітання та побажання і надалі творити добро своєю повсякденною працею, мудрими порадами, добрим словом.

 Нехай кожен день Вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і   затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального обов’язку.

В цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров’я, великого людського щастя, невичерпної енергії і оптимізму, бадьорості, натхнення і нових творчих злетів.

З повагою

Міський голова                                                                        Галина БІЛЕЦЬКА                                                      Грудень 2021 року