Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

20 Грудень 2021

До уваги жителів Андрушівської міської ради!

Наближаються Новорічні та Різдвяні свята. Ще декілька днів і у Ваших оселях засяють вогняні красуні ялинки.

Бажаючи дорослим і дітям радісно зустріти свято, служба державного пожежного нагляду району все ж таки дозволить собі, нагадати Вам правила пожежної безпеки. Необережне поводження з вогнем може зіпсувати свято. Цього допустити не можна.

Що ж потрібно застерегти та попередити ? По-перше, і це саме головне, ні в якому разі не залишайте навіть на короткий час біля ялинки дітей без нагляду. Сховайте сірники, щоб вони не потрапили до рук малюків.

Наряджаючи ялинку, не користуйтеся целулоїдними іграшками, ватою, стеариновими свічками. Не організовуйте біля неї феєрверк, адже досить однієї іскри з вистріляної хлопавки чи запаленого бенгальського вогню, щоб сталася пожежа.

Для освітлення ялинок застосовуйте гірлянди, які відповідають правилам пожежної безпеки. Електропроводи повинні мати надійну ізоляцію. При найменших проявах несправності:  нагріві проводів, миганні лампочок, іскрінні – необхідно негайно вимкнути гірлянди.

Установлюючи ялинку, прослідкуйте щоб її гілки не були поблизу печей та батарей центрального опалення. До того ж ялинка не повинна бути перешкодою при виході з приміщення.

Як бачите, – усе це не дуже складно. І свято відбудеться без сумних наслідків.

Та, якщо лихо все таки трапиться, негайно викликайте пожежну охорону за телефоном — 101 або 112.

З найкращими Новорічними побажаннями .

Бердичівське РУ ГУ ДСНС УКРАЇНИ у Житомирській області