Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Грудень 2021

«Йде Святий Миколай, ти добром його стрічай»

17 грудня 2021 року в Андрушівській школі мистецтв  ім. М.Максименка відбувся захід  «Йде Святий Миколай, ти добром його стрічай», на який запрошено дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, що проживають на території нашої громади.

З прийдешнім святом Миколая дітей привітали міський голова Галина Білецька та помічник народного депутата України Богдана Кицака – Олександра Рамінна, які побажали цікавого святкування новорічних та різдвяних свят, здійснення мрій, здоров’я дітям та їх близьким.

Святковий настрій та атмосферу доповнили учні Андрушівської школи мистецтв, працівники міської бібліотеки та міського Будинку культури, театралізовані вистави лялькових героїв, героїв «Angry Birds» та танці надали позитивних емоцій усім присутнім.

Всі діти отримали солодкі подарунки, які вручили Галина Білецька та  Олександра Рамінна.