Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

16 Грудень 2021

Вручення ключів від квартир родинам ВПО

На реалізацію програми надання ВПО житла у тимчасове користування Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України надало субвенцію місцевим бюджетам на придбання такого житла. Постановою Кабінету Міністрів України від 04 жовтня 2017 р. № 769 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України» передбачено співфінансування – 30% з місцевого бюджету та 70% із державного бюджету – на будівництво, реконструкцію, капітальний ремонт житла для надання у тимчасове користування ВПО.

Всього пільгове житло отримали три  родини ВПО, які перебували на обліку внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання, а саме: Вязміній Марині Станіславівні, Вільчинській Ірині Володимирівні, Адяковій Наталії Юріївні. Житло виділено в тимчасове користування на 12 місяців з правом продовження. Документи від переселенців, які потребують житло, розглядала комісія при міськраді. Черговість отримання квартир визначалася за прозорою бальною системою.

Міський голова Андрушівської міської ради Галина Білецька  вручила ключі від  квартир для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам та привітала з важливою подією у їхньому житті.