Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

14 Грудень 2021

Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС!

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Це одна з найбільших катастроф України — аварії, до якої ніхто не був готовий. І так сталося, що саме ліквідатори стали першими, хто кинувся на приборкання радіаційної стихії ціною власного здоров’я та життя.

Низько вклоняюсь усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашої громади, які  не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в  зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежили біду і зробили вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

Тож щиро дякую та схиляю голову перед тими, хто поклав своє життя та здоров’я на алтар порятунку десятків мільйонів людей. Cвітла і вічна пам’ять загиблим героям-ліквідаторам та тим, хто відійшов у Вічність опісля!

Зичу усім вам, шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, міцного здоров’я, щастя і добробуту, родинного тепла і мирного неба над нашою Батьківщиною!

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА