Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

03 Грудень 2021

Проведено засідання конкурсної комісії по відбору кандидатів на заміщення вакантної посади керівника(директора) Комунального закладу «Андрушівська дитячо-юнацька спортивна школа»

Рішенням тринадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.10.2021 №26 оголошено конкурс на заміщення вакантної посади керівника(директора) «Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи» Андрушівської міської ради.

3 грудня 2021 року конкурсна комісія провела засідання на якому було розглянуто та перевірено пакет документів, поданих претендентами на зайняття вакантної посади керівника (директора) Комунального закладу «Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи» Андрушівської міської ради.

За рішенням конкурсної комісії до конкурсу, який відбудеться 16 грудня 2021 року, на заміщення вакантної посади керівника(директора) «Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи», допущено БЕРЛАДИНА Івана Миколайовича та ДОВГОГО Олексія Дмитровича.