Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Листопад 2021

Відбулася чотирнадцята позачергова сесія міської ради восьмого скликання

19 листопада відбулася чотирнадцята позачергова сесія Андрушівської міської ради восьмого скликання, участь в якій взяли 18 депутатів.

Розпочалося засідання зі вшанування пам’яті загиблих Героїв хвилиною мовчання з нагоди Дня Гідності та Свободи.

Міський голова Галина Білецька проінформувала про стан підготовки та проходження опалювального сезону у закладах соціальної сфери Андрушівської міської ради та наголосила про те, що станом на 19 листопада опалюються всі бюджетні установи міської ради.

Крім того, розглянуто та затверджено питання про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2021 рік.

По завершенню сесії міський голова Галина Білецька, напередодні Дня працівників сільського господарства України, подякувала працівникам цієї галузі за їх не легку працю, побажала міцного здоров’я та результативної роботи.