Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

12 Листопад 2021

Активні парки

В нашій Андрушівській громаді нещодавно з’явився майданчик (м. Андрушівка, вул. Садова, 1, парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва місцевого значення), встановлений за проєктом Президента України «Активні парки – здорові локації України». 

Що таке “Активні парки”? 

Активні парки – це проєкт Програми президента України, який охоплює всі громади та створює умови для активних занять спортом населення.

Яка мета проєкту?

Проєкт дозволяє кожній людині самостійно займатись спортом за допомогою онлайн завдань в будь-якій час доби та у будь-якому регіоні країни. Біля кожного “тренажера” в активному парку розташований QR – код з переходом на сайт, де розміщені відеоуроки, відповідно до рівня складності тренування на кожному з сегментів. 

Вже сьогодні ви можете відсканувати QRкод на локації та виконувати запропоновані вправи відповідно до рівня вашої фізичної підготовки. Тож запрошуємо всіх жителів Андрушівської громади долучитися до активного способу життя!

«Активні парки» це є спосіб життя і відповідальність за своє здоров’я та здоров’я своїх близьких. Бережіть себе та пам’ятайте, найважливіше почати.