Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

11 Листопад 2021

З утворенням Андрушівської міської територіальної громади на баланс міської ради передано 15_закладів дошкільної освіти, у яких виховується 500 дітей.

З метою створення безпечних умов виховання у всіх закладах проведено поточні ремонти котелень, перевірено та відремонтовано димові канали, зроблено перезарядку усіх первинних засобів пожежогасіння та ін.

За рахунок коштів з місцевого бюджету, надходжень по договорах соціального партнерства та спонсорських коштів було зроблено ремонт системи опалення та придбано нові меблі в Андрушівський ЗДО «Малятко»; придбано два нові газові котли у Гальчинський ЗДО «Теремок» та Бровківський ЗДО «Ромашка», який також обігріває амбулаторію; придбано електричний котел для опалення приміщення Яроповицького ЗДО «Теремок»; у Андрушівському міському центрі розвитку дитини «Дюймовочка» відремонтовано частину покрівлі, оброблено горище вогнетривким розчином, встановлено блискавкозахист та виготовлено проєктно-кошторисну документацію для проведення термосанації.