Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

09 Листопад 2021

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Андрушівщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення професійного свята – Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Українська культура – це базис українського народу, нації, яка проникнута козацьким нескореним духом свободи і вольності. Нації, яка крізь століття зуміла вберегти традиції пращурів та примножила ці скарби своїм натхненням. Навіть у найскладніші часи саме культура залишається генератором сили народу, надихає та дарує крила. Вона завжди об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю,  ніколи не продається і не купується. Культура – це не робота, а місія, яка несе добро та красу.

Вагомий внесок у розвиток національної культури вносять творчі колективи, майстри народного мистецтва та аматори. Без вашої підтримки і розуміння,  доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті.

Зичу кожному, хто за покликанням серця присвятив своє життя благородній справі – натхнення, творчих злетів і реалізації професійних амбіцій, благополуччя та злагоди у ваших родинах. Нехай ваша ініціативність, відданість роботі, мистецька та просвітницька діяльність стане рушійною силою для розвитку української національної культури.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА