Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Листопад 2021

Оперативна інформація щодо захворюваності населення на коронавірусну інфекцію COVID-19

Станом на 08 листопада активних хворих на коронавірус – 279. Зареєстрували 23 (4 жителів Волицької територіальної громади, 4 – Червоненської територіальної громади) нових випадків. Госпіталізовано 4 осіб.

У КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради, яка внесена до переліку закладів охорони здоров`я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2: всього ліжок виділених для хворих на COVID-19 – 70, забезпечено ліжок киснем – 100%. 38 ліжок зайнято хворими на COVID-19 та 3 – пацієнтами з підозрою на COVID-19.

В пунктах постійної вакцинації та мобільними бригадами КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради протягом 08 листопада від коронавірусу вакциновано 189 осіб: 135 осіб першою дозою вакцини, 54 – другою.

Щеплення здійснюють дводозовими вакцинами Pfizer, CoronaVac та AstraZeneca.

Кожна з цих вакцин ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя.