Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

02 Листопад 2021

Робоча зустріч з метою співпраці податківців з головою Андрушівської міської ради.

В рамках постійної взаємодії податкової служби з територіальними громадами днями відбулася робоча зустріч в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Марії Кисельової із головою Андрушівської територіальної громади Галиною Білецькою. На зустрічі були присутні депутат Житомирської обласної ради Людмила Кицак, начальник управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Житомирській області Оксана Пахолюк,  начальник Андрушівської ДПІ Сергій Клімчук.

Під час зустрічі особлива увага була приділена питанням з  організації роботи центру обслуговування платників Андрушівської ДПІ, електронним сервісам ДПС.

Марія Кисельова розповіла про нові електронні сервіси ДПС, які на даний час працюють і якими вже можна скористатись, зазначивши, що найпопулярнішим сервісом залишається Електронний кабінет. Цей сервіс дає можливість платнику утриматись від особистого відвідування центру обслуговування платників і у зручний час вирішити свої питання, що дуже актуально під час пандемії. 

Крім того, на даний час через ІТС «Електронний кабінет» здійснюється електронна взаємодія ДПС та органів місцевого самоврядування в частині надання звітності на запит органу місцевого самоврядування у розрізі платників податків – юридичних осіб, які сплачують податки на відповідні території.

Також, керівники обговорили, що першочергового вирішення потребує питання, щодо залучення до оподаткування суб’єктів господарювання, які використовують міжпайові дороги (земельні ділянки між польовими дорогами), лісосмуги для своєї господарської діяльності,  як одне із шляхів збільшення надходжень до бюджету.

В кінці зустрічі Марія Кисельова окремо звернула увагу на активне використання соціальних мереж ДПС України для встановлення якісно нового рівня взаємодії, а також запропонувала присутнім долучитися до підписників офіційних сторінок ДПС України та Головного управління ДПС у Житомирській області з метою оперативного отримання інформації.

https://zt.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/518732.html?fbclid=IwAR1LmoBVZiZExVlelUltnIURYZe5SaSGgngy4HH-gFLs–xkZwCp-TE0Q3s