Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Жовтень 2021

День визволення України від фашистських загарбників

Шановні андрушівчани!

Осінь 1944-го назавжди закарбувалася в пам’яті українців. Мільйони наших співвітчизників у небаченому і жорстокому вирі бурхливих подій Другої світової війни, відвойовували мир і щасливе життя, поклавши край пануванню фашистських окупантів в Україні.

Друга світова війна стала жахом для кожної української сім’ї, адже принесла із собою втрати, біль і сльози. Але разом із тим показала, наскільки єдиними були всі учасники тих подій у прагненні до свободи. Сьогодні ми вклоняємося всім, хто звільнив рідну землю від ворога, пишаємося їх героїзмом, стійкістю та патріотизмом!

У цей славетний день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав Перемогу. Вшановуємо пам’ять мільйонів мужніх захисників, хто віддав своє життя за рідну землю, за благополуччя і свободу прийдешніх поколінь, за мир і спокій на всій землі.

Низько вклоняюсь та висловлюю щиру вдячність ветеранам війни за величний бойовий і трудовий подвиг.

Бажаю нам всім мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай квітне і розвивається наша рідна земля, а життя кожної родини буде наповнено радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні!

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА