Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Жовтень 2021

Відбулося покладання квітів до Дня визволення України від фашистських загарбників

Щороку 28 жовтня відзначається День визволення України від фашистських загарбників. Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій та зруйнованих доль, що людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх. 

Сьогодні, з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників, відбулося покладання квітів за участю керівництва та працівників міської ради, працівників комунальних установ.

Міський голова  Галина Білецька, звертаючись до присутніх, зазначила, що  ідуть в історію десятиліття і неможливо стерти з нашої пам’яті далекі дні Другої світової війни. Перемога над ворогом дісталася дорогою ціною. Нащадки повинні пам’ятати, якою страшною трагедією була війна та вірити, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Нинішні захисники України гідно продовжують героїчні традиції фронтовиків, захищаючи майбутнє країни вже в наш час. Учасники заходу поклали живі квіти на Алеї Слави та  хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, полеглих у Другій світовій війні,  які ціною власного життя дозволили нам жити в мирній країні і звільнили її від німецько-фашистських загарбників.