Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Жовтень 2021

Про скликання тринадцятої сесії восьмого скликання

Відповідно до ст.42, п.п. 4, 5 статті 46, 50 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”

ЗОБОВʼЯЗУЮ:

  1. СКЛИКАТИ пленарне засідання тринадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання 29.10.2021 о 10 годині в залі засідань Андрушівської міської ради.
  2. ВИНЕСТИ на розгляд пленарного засідання дванадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання наступні питання:
    1. Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації та проведення термосанації адміністративної будівлі Андрушівського закладу дошкільної освіти «Сонечко».
    2. Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації  по капітальному ремонту харчоблоку Андрушівського ліцею №2 Андрушівської міської ради.
    3. Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації та проведення робіт по реконструкції стадіону Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи Андрушівської міської ради.
    4. Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації та проведення робіт по капітальному ремонту комунальних доріг.
    5. Про внесення змін до рішення другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.12.2020 №20 “Про програму підтримки Комунальної установи “Трудовий архів” Андрушівської міської ради.
    6. Про внесення зміни до рішення шостої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.03.2021 №2 “Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2021 рік.
    7. Про утворення конкурсної комісії  з проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти.
    8. Про проведення конкурсного відбору на посаду директора комунального закладу  Андрушівська дитячо-юнацька спортивна школа Андрушівської міської ради
    9. Про затвердження старостів.
    10. Питання комунальної власності.
    11. Земельні питання.
    12. Різне.

Міський голова                                                                    Галина БІЛЕЦЬКА