Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

13 Жовтень 2021

З нагоди Дня захисника та захисниць України відбулося покладання квітів

13 жовтня, напередодні відзначення Дня захисників та захисниць України, відбувся мітинг «Ваша мужність-наша надія, Ваша доля-слава Героя!» та покладання квітів до Гражди Пам’яті, Пам’ятника захисникам України, Обеліска та Алеї Слави.

Звертаючись з вітальними словами до захисників України, міський голова Галина Білецька подякувала всім воїнам за  мужність, відвагу та побажала всім міцного здоров’я, злагоди, миру та Божого благословення.

Галина Іванівна відзначила подарунками і грамотами Андрушівської міської ради учасників АТО/ООС за мужність та героїзм, проявлені при захисті територіальної цілісності держави, активну громадську позицію та з нагоди  Дня захисників і захисниць України: Колосенка Віталія Вікторовича, Берладина Романа Петровича, Логвінова Миколу Миколайовича, Ніколайчука Валерія Івановича, Пташника Андрія Валерійовича, Середнюка Сергія Олеговича, Беспалова Андрія Юрійовича, Мацюка Олексія Михайловича та за активну громадську позицію, волонтерську діяльність Бойко Ірину Іванівну.

Благочинний  Андрушівського округу Православної церкви України, митрофорний протоієрей отець Микола провів молебень за Героями, які загинули, захищаючи Україну. Пам’ятаємо кожного воїна, хто віддав своє життя за волю та незалежність України, в глибокому сумі оплакуємо наших земляків: Зайця Олексія Євгенійовича, Коренівського Віктора Анатолійовича, Ковальчука Олександра Івановича, Вахнюка Олександра Миколайовича, Вовка Івана Михайловича, Павлюка Олександра Михайловича.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять  загиблих на полі бою, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє життя заради захисту України.