Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

12 Жовтень 2021

Стратегія розвитку Андрушівської міської територіальної громади на період до 2027 року

В рамках розробки Стратегії розвитку Андрушівської міської територіальної громади на період до 2027 року розпочато проведення опитування для визначення основних проблем, які існують в громаді та перспектив розвитку громади на майбутнє. Опитування триватиме до 31 жовтня 2021 року.

Ваша думка для нас є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку Андрушівської громади! Заздалегідь дякуємо за Ваш час і рекомендації!

Шановні жителі громади, ви можете пройти онлайн опитування за цим посиланням https://forms.gle/2EFZQHWFSQcRzrhL6 .

Також ви можете заповнити анкету в друкованому вигляді та надіслати її на адресу: м.Андрушівка, пл.Т.Г.Шевченка,1 або на електронну пошту: andr_econom@ukr.net (скачати анкету можна тут).

Шановні підприємці, ви можете пройти онлайн опитування за цим посиланням https://forms.gle/awceJf8jLSuHSdfJ7

Також ви можете заповнити анкету в друкованому вигляді та надіслати її на адресу: м.Андрушівка, пл.Т.Г.Шевченка,1 або на електронну пошту: andr_econom@ukr.net

Скачати анкету можна тут.